Politică de confidenţialitate

Politică de confidenţialitate

Prezenta politica de confidentialitate reprezinta cumulul de reguli si limitari carora li se supune activitatea noastra de colectare a datelor cu caracter personal. Asa cum prevede Legea 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal, prin politica de confidentialitate, noi avem ca scop garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Masurile de securitate pe care le-am adoptat pentru protectia datelor, sunt in conformitate cu Ordinul nr.52 / 2002.
Colectarea si prelucrarea datelor utilizatorilor cu caracter personal va fi facuta doar cu consimtamantul acestora prin furnizarea benevola de date personale. In acest scop au fost adoptate masuri tehnice si organizatorice, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Tipul de date colectate si scopul acestora
Scopul nostru este sa intelegem mai bine cum folosesc utilizatorii site-ul nostru si serviciile noastre, sa putem realiza statistici si sa cream o comunicare mai eficienta intre noi si utilizator. In acest sens, datele cu caracter personal pe care le vom colecta, vor fi furnizate doar voluntar de catre dvs, cu exceptia informatiilor non-personale precum: browser-ul folosit, limba folosita, data si ora vizitei, site-ul referintei etc. Astfel, datele colectate de noi sunt: nume / prenume, adresa, date de identificare personala, telefon de contact. Informatiile colectate de noi vor folosi si urmatoarelor scopuri: contactarea dumneavoastra prin email, telefon etc, transmiterea sau prezentarea de materiale informative, oferte sau campanii publicitare personalizate, generarea de rapoarte si statistici care sa ne ajute in optimizarea interactiunii dvs. cu serviciile noastre (informatii pe care le putem publica pe website/blog, etc.).
Cookies
Atunci cand vizitati site-ul nostru, putem stoca unele date pe calculatorul dvs. sub forma unui “cookie” pentru a recunoaste automat calculatorul dvs. la urmatoarea vizita. Aceste “Cookies” ne pot fi de ajutor in multiple feluri, spre exemplu prin faptul ca permit identificarea unei pagini web vizitate pentru a veni mai bine in intampinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca datele dvs. de conectare pentru a salva timp cu reinregistrarea. Daca nu doriti sa primiti “cookies”, va rugam sa configurati browser-ul de internet astfel incat sa stergeti tot ce inseamna “cookies” de pe unitatea centrala a calculatorului, sa le blocati sau sa primiti un avertisment inainte ca o “cookie” sa fie salvata.
Servicii externe
Acest site foloseste servicii terte precum Google Adwords sau Google Analytics, ale caror informatii pot fi folositoare in optimizarea interactiunii dvs. cu website-ul nostru. Prin aceste servicii putem utiliza cookies in scop de remarketing prin Google, fara a le asocia in nici un fel cu identitatea dumneavoastra. Funcția de remarketing sau funcțiile similare din programul AdWords ne permit să ajungem la acei utilizatori care v-au accesat în trecut site-ul și să ne adresam persoanelor potrivite cu mesajul potrivit. Dupa un timp de la ultima vizita a site-ului nostru, remarketing-ul este dezactivat automat.Google detecteaza cookie-urile memorate de calculatorul dumneavoastra si incearca sa va serveasca informatii cat mai relevante (bazate pe preferintele dumneavoastra) atunci cand cautati pe Internet.
Similar, daca vizitati site-uri care accepta anunturi Google, acestea sunt selectate pe cat posibil conform preferintelor dumneavoastra. Despre politica de confidentialitate Google si despre cum puteti controla regimul anunturilor Google puteti citi aici. Daca nu doriti sa primiti anunturi publicitare personalizate, va trebui sa modificati setarile Google pentru publicitate, lucru pe care il puteti face aici. In cazul in care doriti ca informatiile furnizate de dvs. sa nu fie folosite in generarea de rapoarte si statistici, va trebui sa blocati transmiterea acestor informatii catre Google de aici.
Divulgarea datelor cu caracter personal
Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dvs. personale altor terţi decât cu acordul şi permisiunea dvs. sau dacă suntem obligaţi de lege.Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dvs. personale altor terţi, decât dacă utilizatorul în cauză nu a lucrat în conformitate cu Termenii şi Condiţiile noastre sau dacă suntem obligaţi de lege.
Puteţi să cereţi detalii despre ce informaţii personale deţinem. Daca doriţi o copie cu informaţiile ce le deţinem vă rugăm să trimiteţi un email la adresa listată mai jos.
Modificarea politicii
Putem modifica aceasta politica de confidentialitate oricand. Noua politica va intra in vigoare de indata ce aceasta devine publica pe website, asa ca va rugam sa verificati periodic politica de confidentialitate. Oricum, puteţi să fiţi asigurat că dacă vor interveni schimbări, nu vom folosi informaţiile personale în orice acţiune fără consimţământul dvs.
Drepturile persoanelor vizate
In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, utilizatorii inregistrati, au urmatoarele drepturi:
- Dreptul la informare ( art. 12 )
- Dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13 )
- Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal ( art. 14 )
- Dreptul de opozitie (art.15 )
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17 )
- Dreptul de a se adresa ( art. 18 )

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand la urmatoarea adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.
In cazul in care considerati vreo informatie din prezenta politica de confidentialitate ca fiind incompleta sau incorecta, va rugam sa ne scrieti un email la adresa specificata mai jos. Noi vom face tot posibilul pentru a indrepta greseala strecurata. De asemenea, daca detineti intrebari despre aceasta politica ori / si despre informatiile pe care le colectam, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Log in