Evenimente actuale

Let’s Clean Up Europe 2017

Data: 12 – 14 mai 2017
Locaţie: în toată Europa

Context

Mai multe campanii de curățenie au fost implementate în Europa în ultimii ani pentru a rezolva problema deșeurilor aruncate necurospunzător. Ziua Europeană a Curățeniei, Let’s Clean Up Europe 2017, aflată la a IV-a ediţie, intenționează să mobilizeze cetățenii pentru a îndepărta deșeul aruncat necorespunzător în spații publice. Evenimentul are loc în aceeași zi/perioadă pe tot continentul, iar numărul celor implicați într-o astfel de acțiune crește de la un an la altul.

Ce trebuie să faceţi?

- Vă formaţi o echipă – cu prietenii, familia şi/ sau colegii.

- Alegeţi o zonă pe care doriţi să o curăţaţi.

- Vă înregistraţi echipa pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., împreună cu toate datele: locaţie (oraş, judeţ, strada/parc/pădurea etc), data, număr de participanţi şi datele de contact ale organizatorului echipei.

Ediția din acest an va avea unele noutăți la nivel central, care pot fi sintetizate în principal, după cum urmează:

- European Clean - up își concentrează acțiunile de curățare în zonele/țările care au o rată de colectare scăzută, pentr a-i ajuta să îmbunătățească această situație.

- Secretariatul LCUE va susține un proiect de comunicare elaborat, reprezentat prin comunicate și conferințe de presă.

- Weekend-ul 12-14 mai este destinat integral acestui eveniment, însă pe toată perioada primăverii anului 2017, astfel de acțiuni cu focus pe colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaj vor mai avea loc.

- Înregistrarea în campanie poate fi făcută de către fiecare coordonator de echipă atunci când consideră a fi potrivit, obligativitatea este legată de închiderea înregistrărilor care va trebui să fie făcută până la 30 aprilie, astfel încât coordonatorul de echipă să aibă timp să comunice Asociției Planeta Verde situația.

Haideți să ne mobilizăm pentru o lume mai curată, mai sănătoasă!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Log in